Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Freshwater Software komt met nieuwe versie SiteScope

Installatie en gebruik zijn aangepast voor alle gangbare serverplatforms

Utrecht, maart 2002 - Freshwater Software, een dochterbedrijf van Mercury Interactive, heeft per direct de nieuwste versie van SiteScope beschikbaar.
SiteScope 7 kan op vele serverplatforms gebruikt worden waaronder WebLogic van BEA, WebSphere van IBM, Oracle9I Application Server, Microsoft SQL Server en BroadVison Cisco Works server. De belangrijkste verbetering ten opzichte van de vorige versie is dat het monitoren van multiplatform netwerkarchitecturen veel gemakkelijker gaat.

SiteScope is een bewezen en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het monitoren van de performance van wereldomspannende web-infrastructuren. IT-managers kunnen daarbij het monitorproces geheel naar eigen wens instellen, waarbij ze de keuze hebben uit zestig verschillende manieren om de webprocessen te volgen. Ook kunnen ze zelf de criteria instellen voor het afgeven van signalen en is het mogelijk de rapportage af te stemmen op specifieke wensen.

Daarnaast beschikt SiteScope 7 over de mogelijkheid om het configuratieproces automatisch uit te voeren, zodat het systeem onmiddellijk in gebruik kan worden genomen. Daarbij houdt SiteScope 7 rekening met alle gangbare web- en applicatieservers.

Freshwater Software
Freshwater Software is een volledige dochteronderneming van Mercury Interactive. Het bedrijf ontwikkelt en levert te downloaden oplossingen voor het realtime volgen van websystemen, waarmee 24x7 beschikbaarheid van websites wordt gewaarborgd. Onder de ruim 3500 klanten van Freshwater Software bevinden zich internationaal toonaangevende bedrijven als America Online, Microsoft, Intel Online en Merrill Lynch . Meer informatie over Freshwater Software is te vinden op www.freshwater.com.