Beers Bedrijfsauto

Scania op de Bedrijfsauto RAI 2002

---

14/03/2002
Nadruk op IT, transportefficiëntie en verkeersveiligheid Meer van de stand
Scania legde tijdens haar presentatie op de Bedrijfsauto-RAI 2002 de belangrijkste accenten op de laatste ontwikkelingen in voertuigtelematica, de onlangs geïntroduceerde productvernieuwingen en liet de Nederlandse transportondernemer over haar schouder meekijken naar toekomstige praktische toepassingen op het gebied van veiligheid.

Tijdens de Bedrijfsauto-RAI in Amsterdam heeft Scania in samenwerking met de Nederlandse importeur/distributeur Beers Bedrijfsauto een representatieve selectie uit het zeer brede leveringsprogramma van de Scania 4-serie gepresenteerd. Op een stand van ca. 1.500 m² toonde Scania 6 chassis en diverse displays.

Op het gebied van professionele dienstverlening presenteerde Beers Bedrijfsauto, als Full Service Provider, nieuwe aanvullingen in het modulair opgebouwde pakket ondersteunende diensten. Zo wordt in het kader van truck-IT de tweede generatie van het Fleet Analysis System gedemonstreerd. Tevens is de vorming van Beers Verzekeringen thans geheel afgerond zodat Beers ook op het gebied van transportverzekeringen iedere individuele transportondernemer, net als bij alle andere componenten van het complete pakket, maatwerk dienstverlening kan aanbieden.

Scania heeft ook verder gewerkt aan de twee initiatieven op veiligheidsgebied die in november vorig jaar in Brussel werden gepresenteerd: de verkiezing van de Beste Jonge Europese Vrachtwagenchauffeur en het initiatief voor een databank met wegeninformatie. Bij beide initiatieven zijn zowel EU-instanties als andere belanghebbenden in Europa betrokken. Lees meer