Ingezonden persbericht


DJ Jean krijgt programma op Radio 538

Vrijdagavond Radio 538 krijgt meer dance-power

Hilversum, 14 maart 2002 - Vanaf 29 maart krijgt DJ Jean z'n eigen programma op Radio 538. Onder de naam Madhouse zal zijn programma de vrijdagavond van Radio 538 nog meer dance power geven. Madhouse met DJ Jean zal iedere vrijdagavond tussen 23.00 en 24.00 uur te beluisteren zijn.

DJ Jean is zowel een nationaal als internationaal gerespecteerde clubdeejay die al diverse Dance Awards heeft gewonnen en ruimschoots ervaring heeft als producer en remixer. Nu gaat de meest bekende clubdeejay van Nederland een nieuwe uitdaging aan door als radiodeejay aan de slag te gaan.

In zijn omvangrijke carrière als club DJ heeft hij een brede smaak voor dance muziek ontwikkeld. DJ Jean heeft op alle grote evenementen in Nederland gedraaid en is in buitenlandse clubs ook geen onbekende. Daarnaast heeft Jean nog eens meer dan 20 eigen cd's geproduceerd en was hij jarenlang vaste gast in het programma Van Diepen's Dance Department . De stap naar zijn eigen programma ligt dan ook een beetje in het verlengde hiervan.

De Powermix van Jeroen van Inkel begint vanaf 29 maart vroeger. Vanaf 21.00 uur zijn de beste hits gemixt door DJ Devious non-stop te horen. Om 23.00 neemt DJ Jean het over met zijn Madhouse.

DJ Jean over zijn eigen programma: "Na jarenlang wekelijks te gast te zijn geweest in Van Diepen's Dance Dept., ga ik nu dus mijn eigen uur samenstellen bij 538! Dat wordt natuurlijk elke vrijdag knallen met de nieuwste club, trance, hardhouse en techno! Een beter en heftiger begin van je weekend kun je je niet wensen, dus mis geen week, dan blijf je helemaal bij!"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (