Limburgs Museum


Toegevoegd: 14-3-2002

Genieten van Limburgse smaken van vroeger in Grand-Café het Gouvernement in het Limburgs Museum

Grand-Café het Gouvernement in het Limburgs Museum is dé ontmoetingsplaats in hartje Venlo. In Grand-Café het Gouvernement is het heerlijk toeven en staat het culinaire erfgoed uit Limburg centraal. De authentieke smaken van vroeger. De geuren uit de keuken van uw jeugd. Laat u het hele jaar rond verwennen. In Grand-Café het Gouvernement wordt gastvrijheid geschreven met een grote en zachte G.

Cultuur heeft alles te maken heeft met de leefstijl van mensen, dus ook met eten en drinken. Het Limburgs Museum schenkt in de vaste presentatie 'Kijken in de Keuken' aandacht aan de culinaire cultuur. Hoe de gerechten in werkelijk hebben geroken en gesmaakt, kan de bezoeker ervaren in het museumrestaurant. Proef het verleden in het eetbare museum, in Grand-Café het Gouvernement waar een kaart wordt gevoerd met Limburgse dranken en gerechten.

Iets te vieren? Verjaardag? Reünie? Zilveren bruiloft? Het Limburgs Museum en Grand-Café het Gouvernement bieden u een fantastische locatie. U kunt er zelfs een dag- of avondprogramma van maken met een wandeling door Venlo of een bezoek aan het unieke kloosterdorp Steyl.