Ingezonden persbericht


Plasmon introduceert twee nieuwe LTO Ultrium" tape bibliotheken tijdens CeBIT - Hall 1; Stand 7n14

Geavanceerde tape automatiseringsopties voor middelgrote opslagomgevingen

CeBIT, Hanover, maart 2002 Plasmon, koploper op het gebied van geautomatiseerde bibliotheken voor dataopslag, kondigt vandaag de introductie aan van twee nieuwe tape bibliotheken in de V-Series LTO Ultrium" tape productlijn de LTO 40 en de LTO 60. De LTO 40 en 60 slot bibliotheken, die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte aan volume-efficiency in datacentra, bieden de klant aanvullende opties in het marktsegment tussen de kleinere LTO Autoloaders en de grotere 102 slots LTO tape bibliotheken.

De LTO 40 / 60 tape bibliotheken van Plasmon, zowel verkrijgbaar als zelfstandige unit en als rackonderdeel, bieden schaalbaarheid, waarmee organisaties over tape bronnen van 8TB tot 12TB (gecomprimeerd) kunnen beschikken door het aantal cartridges uit te breiden. De back-uptijden van de gebruiker worden sterk gereduceerd dankzij doorvoersnelheden van 216 GB/uur (gecomprimeerde data) bij een configuratie met twee drives, tot 432 GB/uur bij 4 drives. Bij het uitbreiden van het aantal drives wordt het aantal slots niet verminderd.

De LTO 40 / 60 bibliotheken bieden een perfecte oplossing voor bedrijven en datacentra die behoefte hebben aan schaalbaarheid en prestaties in middelgrote opslagomgevingen, aldus Ian Apps, Tape Product Manager voor Europa bij Plasmon. De V-Series LTO Ultrium tape productenreeks kan naadloos worden geïntegreerd in SAN omgevingen met gecertificeerde SCSI naar SAN bridges en wordt ondersteund door belangrijke softwarefabrikanten.

De LTO Ultrium tape bibliotheken van Plasmon beschikken over redundante, hot-pluggable voedingen en drives, tape cartridge ECC, een barcodelezer en beheer op afstand waarmee de status van de bibliotheken vanaf een andere locatie kan worden gecontroleerd. De media wordt geladen en verwisseld met behulp van een 5-cartridge magazijn dat aan de voorzijde is gemonteerd, direct onder het eenvoudig te bedienen LCD-display.

De robottechniek van Plasmon biedt een ongeëvenaard aantal van 3,8 miljoen 'Mean Swaps Between Failure'. Hierdoor kan Plasmon bibliotheken leveren waarbij een minimaal onderhoud noodzakelijk is. Indien onderhoud aan de drive module of de stroomvoorziening noodzakelijk is, garandeert de unieke toegang tot de componenten aan de voorzijde van het apparaat dat het onderhoud kan worden uitgevoerd zonder dat het apparaat verplaatst hoeft te worden of het van het rack losgekoppeld hoeft te worden.

Als u tijdens uw bezoek aan CeBIT deze nieuwe producten wilt bekijken of u aanvullende informatie wenst, kom dan langs bij de stand van Plasmon - 7n14 in Hall 1. Het is ook mogelijk om tijdens of na de tentoonstelling contact met ons op te nemen (zie de onderstaande details).

Opmerking voor journalisten:
Er is elektronisch fotomateriaal beschikbaar van de LTO Ultrium producten. Neem contact op met Lilian van Tongerlo op telefoonnummer +31 (0)40-2110110.

Over Plasmon

Plasmon PLC werd in 1987 opgericht en is een international bedrijf, actief in de dataopslag markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in verwisselbare dataopslag technologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Brittannië. De architectuur van Plasmon's configuraties biedt de hoogste vorm van flexibiliteit dankzij de implementatie van 12-inch TrueWORM (één keer schrijven, vele malen lezen), 5¼ inch MO (magneto-optische), LTO-Ultrium, Super DLT, CD-ROM/CD-R, DVD-RAM/DVD-R . Plasmon levert eveneens media, ondersteunende software en NAS oplossingen.

Naast het hoofdkantoor in Groot-Brittannië en operationele vestigingen door heel Europa en de VS, heeft het bedrijf ook productiefaciliteiten in Groot-Brittannië en in de Verenigde Staten (Colorado en Minnesota). Het wereldwijde hoofdkantoor en European Sales and Marketing zijn gevestigd op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444 http://www.plasmon.com e-mail: sales@plasmon.com

Perscontacten:
Plasmon persinformatie
Sally Fisher
Marketing Manager, EMEA
Plasmon Data
Tel.: +44(0)1763 262963

Mills Hughes & Partners
Lilian van Tongerlo
Public Relations
Tel.: +31 (0)40 2651024
E-mail: lilian@mills-advertising.com Internet: www.mills-advertising.com