Gemeente Wieringen


- Inrichting/voorzieningen kooibos Juliana (14 maart 2002)
Inrichting/voorzieningen kooibos Julianalaan. (14 maart)

Aan de oostkant van de Julianalaan bevindt zich een oude eendenkooi die al vele jaren niet meer als zodanig wordt gebruikt. Deze eendenkooi is uitgegroeid tot een leuk bos met een vijver welke redelijk centraal gelegen is. Als gemeente proberen wij het kooibos zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle bezoekers. Als beheersvorm is er voor gekozen om Stichting Landschapsbeheer Wierhaven het natuurlijk (egologisch) onderhoud te laten verrichten.

Als college zijn wij echter benieuwd hoe u als gebruikers denkt over de inrichting van dit bosje. Wij willen u hierbij dan ook verzoeken uw mening, ideeën en wensen omtrent de inrichting en onderhoud van dit bosje kenbaar te maken.

Op deze wijze kunnen gemeenschappelijke ideeën uitgewerkt - en geïntegreerd worden in een toekomstvisie betreffende het Kooibos. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan het bezoekersaantal en de belevingswaarde.

Uw zienswijze zien wij graag schriftelijk tegemoet en kunt u richten aan: het college van burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1 1777 ZG Hippolytushoef o.v.v. Kooibos. Wij danken u voor uw inzet en medewerking.

Het college van burgemeester en wethouders van Wieringen.