Ingezonden persbericht

Nokia lanceert Nokia 5510/NRJ pakket met abonnement voor gratis downloaden van muziek

Parijs/Amsterdam, 14 maart, 2002 - De nieuwe revolutionaire NOKIA 5510, ook geschikt voor het beluisteren van muziek, is nu beschikbaar met een muziekabonnement. Hiertoe tekende Nokia een overeenkomst met NRJ.fr voor het aanbieden van de nieuwste Nokia 5510 NRJ Music Club. De muziek van deze unieke service is afkomstig van Vitaminic, Europa's tooangevende platform voor de promotie en distributie van digitale muziek.

Op basis van de overeenkomst, krijgen alle afnemers van de nieuwe Nokia 5510 gedurende een maand een gratis abonnement op de Nokia 5510 NRJ Music Club. Hiermee kunnen meer dan 40,000 tracks, afkomstig van record labels en artiesten als Craig David, Jimmy Hendrix, Placebo, Deep Purple, James Brown, Santana en Jestofunk, gratis en legaal worde gedownload. De service is met een unieke persoonlijke toegangscode direct toegankelijk via de website http://nokia5510-nrj-musicclub.vitaminic.fr.

Meer informatie over de Nokia 5510 mobiele telefoon en het Nokia 5510 NRJ Music Club abonnement, is te vinden op de volgende websites: http://nokia5510-nrj-musicclub.vitaminic.fr, www.nrj.fr of www.club.nokia.fr

Het Nokia 5510 NRJ pakket is voor ¤ 150,00 te koop in alle Franse Auchan winkels, inclusief abonnement.

Over de Nokia 5510

- WAP 1.1 zoekmachine voor mobiele Internet toegang
- 64 MB geheugen voor het opslaan van 2 uur muziek in AAC formaat
- Nokia Audio Manager software voor het maken van persoonlijke disco en muziek programma's

- Automatische radio station zoekfunctie

- Inkomende gesprekken kunnen worden beantwoord terwijl met de HDD2 headset naar muziek wordt geluisterd.


***
Over Nokia
Nokia is wereldwijd marktleider in mobiele communicatie. Op basis van haar ervaring, innovatieve, degelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen, is het bedrijf de meest toonaangevende aanbieder op het gebied van mobiele telefoons geworden, alsmede van mobiele en IP-netwerken. Nokia staat genoteerd op zes van de grootste beurzen en behoort het tot een van de bedrijven met het grootste aandelenkapitaal wereldwijd.

Over NRJ.fr
NRJ.fr is Frankrijk's toonaangevende radio station website en de eerste music web site met meer dan 35 miljoen pageviews per maand. NRJ organiseert meer dan 5,000 events per jaar en organiseert de NRJ Muziek Awards en PLANET PARTIES in Parijs en in de provincie. NRJ.fr is de link tussen sterren, presentatoren en het publiek en deelt haar passie voor muziek met Internet gebruikers.

Over Vitaminic
Opgericht in april 1999, is Vitaminic SpA (Milan, Nuovo Mercato: VIT) Europa's meest vooraanstaande platform voor de promotie en distributie van digitale muziek via vaste en draadloze netwerken.
Vitaminic is gevestigd in 10 landen met lokale websites - Italië, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Zweden, Denemarken, Ierland en de Verenigde Staten.
Tot de Vitaminic Group behoren Europa's toonaangevende muziekwebsite Peoplesound.com, IUMA (Internet Underground Music Archive), één van de voornaamste artiestengemeenschappen op het Internet, Francemp3.com, de belangrijkste online muziekwebsite in Frankrijk en muziekuitgever Zipmind.

Meer informatie:

Karin Blankers
Marketing Manager
Vitaminic BV
Sarphatistraat 656
1018 AV Amsterdam
Tel: +31-20-3304254
Mobile: 06-22642747
Fax: 020-3306279
http://www.vitaminic.nl (.it -.com -.co.uk -.de -.es -.fr -.se -.dk -.ie) http://www.iuma.com
http://www.peoplesound.com
http://francemp3.com (www.mp3france.com)
http://www.zipmind.it
DISCLAIMER, PLEASE NOTE: This communication is intended only for use by the addressee. It may contain confidential or privileged information. Transmission, distribution and/or copy cannot be permitted. Please notify Vitaminic Spa immediately by reply e-mail if you are not the intended recipient. Vitaminic Spa does not accept liability for corruption, interception or amendment, if any, or the consequences thereof.