Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 14-03-2002
Perberichten van donderdag
Martin Panman 0651611628

Dirk neef heeft vanaf 16.30 uur piket

Motor tegen vrachtauto

ZUIDWOLDE. Vanmiddag gebeurde er een ernstig ongeval op de Industrieweg in Zuidwolde. Een 33 jarige bestuurder van een motor reed vanaf de Nijverheidsweg over de Industrieweg. Twee vrachtautos reden hem tegemoet. De laatste vrachtauto, bestuurd door een 35 jarige man uit Zuidwolde, sloeg linksaf. De uit Zuidwolde afkomstige motorrijder was de vrachtauto al zo dicht genaderd dat hij niet meer kon stoppen. Hij reed tegen de rechterzijkant van de vrachtauto. Met ernstig hersenletsel is de motorrijder met de trauma helikopter over gebracht naar het Academisch ziekenhuis in Groningen.

Vrouw onwel achter stuur

ASSEN- Vanmorgen is een 74 jarige vrouw uit Assen in een personenauto door twee tuinen in de Langebree gereden. De vrouw werd tijdens het rijden onwel en zag daardoor niet dat ze door twee tuinen reed. Niemand raakte gewond bij dit ongeval. De auto is weggesleept.

Loos alarm

NIEUWLANDE- Vanmiddag ontdekte een medewerker van een bank aan de Joh. Poststraat dat er een verdacht zwart koffertje in de bank stond. De bank werd ontruimd en de politie werd gewaarschuwd. Een bomverkenner van de politie was terplaatse, evenals een medewerker van de bankbeveiliging. Uiteindelijk bleek dat er niets aan de hand was. Een bezoeker van de bank had zijn koffertje vergeten.