CMG


Persbericht

CMG benoemt Paul Schuyt tot Country Director Benelux

Monique Mulder benoemd tot Sector Director van CMG Public Sector

Amstelveen, 14 maart 2002 - CMG maakt bekend dat drs. Paul Schuyt (44) met ingang van 1 april 2002 is benoemd tot Country Director Benelux. Hij volgt hiermee Peter Zuidema op, die CMG zal verlaten. Paul Schuyt is sinds september 1987 bij CMG werkzaam als consultant, Associate Director en Managing Director van verschillende CMG-divisies. Op 1 januari 2000 werd Schuyt benoemd tot Sector Director van CMG Public Sector. In deze functie wordt Schuyt opgevolgd door ir. Monique Mulder (38), momenteel Managing Director van CMG Finance in Eindhoven.

Paul Schuyt is zijn carrière in 1982 begonnen bij PTT Post, met als eindfunctie Hoofd Organisatie en Informatie bij een van de districten. In 1987 kwam Schuyt in dienst bij CMG, waar hij als senior consultant actief is geweest bij de ondersteuning van vraagstukken op het gebied van informatiemanagement, voornamelijk bij overheidsinstanties. Sinds 1993 heeft Schuyt diverse managementfuncties bekleed, onder andere in de sectoren telecommunicatie, nutsvoorzieningen en Public Sector. Als Sector Director van CMG Public Sector was hij eindverantwoordelijk voor de dienstverlening aan ministeries, grote gemeenten, waterschappen en andere non-profit instellingen.

In zijn nieuwe functie als Country Director is Paul Schuyt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van CMG, alsmede de verkoop en marketing voor de verschillende sectoren van CMG in de Benelux.

Monique Mulder is sinds 1987 actief in het bedrijfsleven, onder andere bij WE Services, Gateway Automation en Optimodal Nederland, in functies als project manager, sales consultant, COO en CIO. In 1995 kwam Mulder in dienst bij CMG Trade, Transport & Industry (TT&I), aanvankelijk als consultant, later als Associate Director en Managing Director. Daarna was zij Strategic Account Manager voor CMG bij de KLM en Schiphol, en was zij adviseur voor de Benelux Board op het gebied van e- en m-business. CMG
CMG, opgericht in 1964, werkt binnen langetermijnrelaties nauw samen met haar klanten om voor hen succes te genereren. CMG is een 'full service provider' en levert diensten zoals management consultancy, systeem-ontwikkeling en -integratie en het overnemen van het beheer van specifieke bedrijfsprocessen. CMG wil vooroplopen in het creëren en ontwikkelen van de meest geavanceerde IT- en telecommunicatiediensten (ICT) en draadloze data-oplossingen (Wireless Data Solutions - WDS). De combinatie van deze ICT- en WDS-mogelijkheden zorgt voor een aantrekkelijke propositie voor ondernemingen die het mobiele kanaal willen toevoegen aan hun operaties en marketingstrategieën. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis, technische expertise en praktijkgerichte innovatie. Met ongeveer 14.000 werknemers implementeert en ondersteunt CMG applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 17 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen en in Amsterdam.