Gemeente Voorschoten

Persberichten - Jeugdtheater
Uitgebracht op: dinsdag 12 maart 2002

Op 17 maart 2002 komt Jacobus Wieman weer naar Voorschoten! Hij speelde al eerder met veel succes De lorrelaar en de peutervoorstelling Kistje, kistje kistje.

Nu brengt hij de jeugdtheatervoorstelling Papieren Dieren in het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan in Voorschoten. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De kaartverkoop start op vrijdag 1 maart a.s. in de Openbare Bibliotheek en het Cultureel Centrum.

Michael is een klein papieren muisje dat we uit een affiche tot leven zien komen. Al snel blijkt hij een buitenbeentje in de familie. Hij weigert zoals de anderen angstig door het leven te gaan. Hij is toch niet voor niets genoemd naar een drakendoder uit een boek? Dus wil hij monsters zien, echte monsters. Hij gaat op reis door de lucht, onder de aarde en in het water, op zoek naar het gevaar. Maar als hij een draak wil zien, dan moet hij in de wereld van de boeken zien te komen. Dit muisje zal zeker een staartje hebben! Bang zijn of niet bang zijn, dat is de vraag

Koos Wieman gebruikt in deze voorstelling diverse technieken om al zijn prachtige papieren dieren te manipuleren.

In zijn voorstellingen prikkelt Koos Wieman zijn publiek om de fantasie te gebruiken. Humor en warmte spelen een belangrijke rol.

Datum: 17 maart 2002
Aanvang: 14.30 uur
Plaats: Cultureel Centrum, Pr. Marijkelaan 4 in Voorschoten Toegang: kinderen 2,72, volwasenen 3,40
Kaartverkoop vanaf 1 maart 2002 in de Openbare Bibliotheek, Wijngaardenlaan 4 en het Cultureel Centrum, Pr. Marijkelaan 4. Er worden geen kaartjes verkocht voor voorstellingen verderop in het seizoen


- einde bericht -