Ingezonden persbericht

MANAGERSONLINE.NL LANCEERT NIEUWE WEBSITE

17 maart 2002 - Managersonline.nl heeft vandaag zijn nieuwe website gelanceerd. De site heeft een nieuw uiterlijk gekregen en zal in de komende weken en maanden ook inhoudelijke veranderingen ondergaan. De wijzigingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de bezoekers en abonnees van Managersonline.nl.

Op basis van een online onderzoek vorig jaar werd duidelijk dat de website qua navigatie en vormgeving verbeterd kon worden. Ook vroegen bezoekers om meer informatie over opleidingen en literatuur. Tijdens het ontwerpproces is abonnees van de nieuwsbrief gevraagd om opmerkingen en commentaar te leveren. De meeste wensen werden vervolgens ook geïmplementeerd, zoals een rustiger lettertype, zachtere kleuren en een nieuw logo.

In de komende weken ondergaat de site nog een aantal inhoudelijke wijzigingen. Zo wordt binnen enkele weken een uitgebreide boekenrubriek toegevoegd en verschijnt in juni de nieuwe rubriek 'Top Management Opleidingen van Nederland'.

Managersonline.nl bestaat sinds 1999 en richt zich specifiek op leidinggevenden met nieuws, achtergronden en diensten. De site trekt maandelijks circa 30.000 bezoekers en genereert zo'n 125.000 pageviews. De nieuwsbrieven van Managersonline.nl hebben samen ruim 9600 abonnees. Begin dit jaar introduceerde Managersonline.nl als eerste nieuws- en informatiesite in Nederland een betaalde SMS-dienst, waarmee managers elke dag een managementtip op hun mobiele telefoon ontvangen.


---
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht