Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 17-03-2002 Mediaberichten 17 maart (laatste berichten)

REUVER Aanhouding verdachte

REUVER De politie heeft zaterdagmiddag een 23-jarige inwoner van Reuver bij zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling. Omstreeks 12.15 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Pastoor Vranckenlaan en dat beide partijen weer uit elkaar waren gegaan. Toen de politiebeamten nader onderzoek instelden bleek dat de verdachte een 45-jarige plaatsgenoot had geslagen met een knuppel. Het slachtoffer raakte daardoor gewond aan zijn armen en moest zich laten behandelen bij de Eerste Hulp vanwege diverse breuken en kneusingen. Wat er precies tussen beide mannen is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie is naar de woning van de 23-jarige gegaan, waar hij werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau, waar hij is ingesloten voor nader onderzoek.

HAELEN Verkeersgewonde

HAELEN Bij een verkeersongeval op de Napoleonsweg is zondagmorgen een 50-jarige automobilist uit Neer gewond geraakt. De man kwam vanuit de richting Ittervoort en is door nog onbekende oorzaak links in de berm terechtgekomen, waarna hij de macht over het stuur is verloren. De auto is tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer knipte de auto open, waarna de man met onbekend letsel per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de gezondheidstoestand van de man is verder niets bekend.

WEERT 52 euro boete voor vuurwerk

WEERT De politie heeft twee 14-jarige inwoners van Budel op de bon geslingerd vanwege het veroorzaken van overlast met vuurwerk. Beide jongens werden op heterdaad betrapt met vuurwerk door de beveiliging van een park aan de Trancheeweg. Ze werden overgedragen aan de politie, waarna ze beiden een boete van 26 euro kregen opgelegd.

BLERICK Mishandeling

BLERICK Een nog onbekende man heeft vrijdagmiddag een 20-jarige inwoonster van Blerick mishandeld. Dit gebeurde nadat het slachtoffer een onbekende vrouw had betrapt op stelen in een winkel aan de Kloosterstraat. Toen zij dit kenbaar maakte begon de dievegge te schelden en kwam haar achterna. Toen de Blerickse de winkel uitvluchtte, werd ze vastgepakt door een man die buiten de winkel stond. Toen ze zich uit paniek los wilde rukken, kwam er een andere man naar haar toelopen, die haar zonder enige aanleiding een vuistslag tegen haar oor gaf. Omdat de vrouw op dat moment een gehoorapparaat droeg, raakte het apparaat en haar oor beschadigd. Voor het opgelopen letsel heeft ze zich onder doktersbehandeling laten stellen. Na de klap werd direct losgelaten door de man die haar vasthield, waarna ze werd opgevangen door het winkelpersoneel. De vrouw die probeerde te stelen is ontkomen. Ook van de man die het slachtoffer heeft geslagen, ontbreekt ieder spoor. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben dat kan bijdragen aan het vaststellen van de identiteit van de man die haar mishandeld heeft, worden verzocht zich te melden bij de politie in Blerick, telefoonnummer 0900-8844 (0,14 euro per minuut).