Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PVDA

Den Haag, 14 maart 2002

Dr. J.M. den Uyl-lezing

Gerhard Schröder, Kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland, spreekt over de toekomst van de sociaal-democratie

Maandag 18 maart vindt de veertiende Dr. J.M. den Uyl-lezing plaats. Dit jaar wordt de lezing uitgesproken door de Kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland Gerhard Schröder en staat in het teken van de toekomst van de sociaal-democratie.

Om 20.00 uur introduceert de partijleider van de PvdA Ad Melkert de Bondskanselier, waarna hij kort ingaat op het thema van deze lezing. De Dr. J.M. den Uyl-lezing vangt om 20.10 uur aan. De presentatie van deze avond ligt in handen van Noortje van Oostveen.

De lezing wordt in het Duits uitgesproken. Voor maximaal 200 personen is simultaanvertaling beschikbaar. De bijeenkomst vindt plaats in de Koepelkerk van het Renaissancehotel, Kattengat 1 te Amsterdam.

De Dr. J.M. den Uyl-lezing vindt jaarlijks plaats en wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de onafhankelijke Stichting J.M. den Uyl-lezing.

Voor het uitspreken van de lezing worden vooraanstaande personen uit het culturele, wetenschappelijke of politieke leven gevraagd van wie een diepgravende creatieve inbreng verwacht wordt.

Voor nadere informatie: Altie Blanken 06-21 56 69 51



Partij van de Arbeid