Ingezonden persbericht

DSD Business DSL

Breedband internet met een zakelijke service

DEURNE, 20020318 -- In toenemende mate bestaat er bij bedrijven en particulieren de behoefte aan een breedbandige internetverbinding. Dit wordt niet alleen ingegeven door de wens om snel informatie van websites op te vragen. Door de opkomst van nieuwe mogelijkheden zoals video on demand en telewerken zal de vraag naar breedbandige internetverbindingen de komende jaren sterk toenemen.

Op de markt van breedbandige verbindingen zijn op dit moment vooral particuliere aanbieders actief die daarnaast ook enkele zakelijke varianten aanbieden. Vaak schieten dergelijke grootschalige partijen tekort om het bedrijfsleven die kwaliteit en service te bieden waarom gevraagd wordt.

Om die reden heeft DSD automatisering een eigen breedband internetdienst ontwikkeld: DSD Business DSL. Een breedbandige internetdienst op basis van ADSL waarbij kwaliteit en service voorop staan. Bij de introductie van de nieuwe dienst staat het bedrijf en het persoonlijke contact centraal. Zo wordt in een tweetal gesprekken bij de klant op locatie het gehele implementatie-traject doorgesproken. Op deze manier wordt de beste start gemaakt voor een kwalitatief hoogwaardige dienst.

Als internet dienstverlener met een breed scala aan producten en diensten is DSD automatisering in staat om elk bedrijf te voorzien van alles op het gebied van connectiviteit, beveiliging en functionaliteit. Uiteraard geheel gebaseerd op internet-technologie. Op de website van DSD automatisering (www.dsdeurne.nl) kunnen bedrijven informatie vinden over de producten en diensten van het bedrijf.