Unit 4 NV

Persbericht

Ten Hagen & Stam brengt haar internetsites onder bij Amercom BV

Den Haag & Amersfoort, 18 maart 2002 - Ten Hagen & Stam, dochter van Wolters Kluwer, gaat haar internetsites onderbrengen bij Amercom, onderdeel van Unit 4 Agresso NV.

De partijen hebben daartoe een mantelovereenkomst, met een looptijd van 3 jaar, getekend voor het beheer en de ondersteuning van meer dan 20 sites. Alle sites zullen ook verhuizen naar de hosting & server faciliteiten van Amercom. Daarnaast zal Amercom een aantal portals gaan opzetten op basis van één platform / content management systeem. Het gaat hier om de grootste opdracht die Amercom in haar 7-jarig bestaan heeft verworven. De opdracht past in de lijn van ontwikkeling van Amercom over de laatste jaren. Hierin werd een constante groei van rond de 30% gerealiseerd en steeg het aandeel van de sectoren FMCG en Uitgeverij/Media in de omzet flink.

Ten Hagen & Stam is eigenaar van sites als onder andere Automatisering Gids, Cobouw, Vastgoedmarkt, Bouwonline, de Architect, Chemisch 2 Weekblad, De Nederlandse Bouw Documentatie. De sites zullen migreren naar een nieuwe architectuur. Hierdoor worden enerzijds de beheerskosten verlaagd en anderzijds de flexibiliteit en schaalbaarheid verhoogd.

Collega-uitgevers met titels als Adformatie.nl en Marketingonline.nl maken reeds gebruik van de diensten van Amercom BV.

Amercom levert sinds 1995 internetdiensten en werkt o.a. voor Douwe Egberts, Sanex, Wolters Kluwer Nederland (Adformatie, Elan, Management Support, Arbo-portals), Sky Radio 100.7 FM, VNU, Campina, Kruidvat, Intersport, C1000, Norit, GlaxoSmithKline, LU General Biscuits Nederland.

Profiel ten Hagen & Stam

Ten Hagen & Stam levert informatieproducten en -diensten voor professionals in de Bouw, ICT, Industrie, MKB, en Transport & Logistiek. Zowel voor toeleveranciers aan en afnemers van deze branches.

Dankzij de technologische vooruitgang ontwikkelt de uitgeverij zich tot een trendsettende dienstverlener van informatie, waarbij elektronische uitgaven, e-commerce, publishing on demand, kennisuitwisseling en consultancy een steeds grotere rol vervullen. Bij deze multimediale uitgever, dochter van Wolters Kluwer werken ruim 500 mensen.

Profiel Amercom

Amercom is sinds 1994 gespecialiseerd in het ontwikkelen van dynamische en technisch hoogstaande internet-, intranet- en extranet-toepassingen. Amercom bouwt veelal modulair en op basis van zelfontwikkelde standaardproducten en -technieken. Gecombineerd met de ontwikkelde vormgeving en het nodige maatwerk leidt dit tot aansprekende eindproducten.

Het diensten- en productenpakket van Amercom bestaat uit maatwerk website- & intranet ontwikkeling, hosting, en management (advies, content beheer, domeinregistratie, e-mail). Het productenpakket is inmiddels uitgebreid met Unit 4 Content Manager en Unit 4 Intranet Document Manager.

Met Unit 4 Content Manager kunt u op een efficiënte manier uw website onderhouden. Unit 4 Intranet Document Manager is een applicatie voor het publiceren en beheren van informatie via uw intranet.

Amercom heeft succesvolle internetprojecten gerealiseerd voor gerenommeerde organisaties zoals Douwe Egberts, Wolters Kluwer, Glaxo Wellcome, Rabobank, Sky Radio 100.7 FM, Campina. Amercom heeft ook ruime ervaring in het bouwen van sites voor specifieke evenementen of doelgroepen zoals de officiële site van het Nederlands Elftal, de site van het WK Wielrennen, de Sanex Schaatssite, de Wereldklimaatconferentie van de Verenigde Naties.

Amercom is onderscheiden met o.a. de E-Brand Award 2000 van EFMI voor de beste FMCG-site en is genomineerd voor de Internetprijs 2001 met de site ManagementSupport.nl van Wolters Kluwer. Amercom is gevestigd in Amersfoort.

Note voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frans Plantaz, Manager Corporate Communications Unit 4 Agresso N.V.

Telefoon: 0184 444 444; fax: 0184 444 463; e-mail: frans.plantaz@unit4agresso.com

Bart Mossink, Algemeen directeur Amercom BV

Telefoon: 033 4808919

De heer H. van Vloten, Algemeen directeur Ten Hagen & Stam BV

Telefoon: 070 304 69 09

Dit persbericht en andere (pers)informatie kunt u ook vinden op de websites: http://www.amercom.nl ; http://www.ths.nl ; http://www.unit4agresso.com