VOEDINGSMETER

Voedingsmeter Gratis online voedingsanalyse

www.voedingsmeter.nl

Na een zeer gedegen onderzoek een jaar of twee geleden bleek er op het internet nog geen mogelijkheid te zijn om je voeding te analyseren. Wat is de Voedingsmeter?

www.voedingsmeter.nl is een op zichzelf staande gratis Internetapplicatie die in staat is in een paar stappen de voedingstoffen van een bezoeker te analyseren. De resultaten van een analyse worden afgezet tegen een door de Voedingsmeter berekende aanbevolen hoeveelheid van 12 verschillende soorten voedingsstoffen. Een bezoeker kan op deze manier dagelijks op een overzichtelijke wijze zien of hij/zij voldoende Koolhydraten, Vitamine A, Vezels, Calcium of één van de andere 12 voedingsstoffen via het dagelijks voedsel heeft binnen gekregen.

Gebruikersgemak

Bij de ontwikkeling van de applicatie is er veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak. Er zitten talloze controles en functies in het systeem ingebouwd die het gebruik van de applicatie zullen vergemakkelijken. Zo bestaat de werkwijze die een gebruiker moet doorlopen uit vier overzichtelijke stappen. De Voedingsmeter kan precies berekenen bij welke stap een gebruiker is gebleven en kan het scherm zodanig aanpassen dat de gebruiker direct op weg geholpen wordt.
Tevens zijn er door de gehele site bij eventuele knelpunten vraagtekens geplaatst die een helpfunctie over dit onderwerp activeren.

Voor verdere vragen kunt u kijken op www.voedingsmeter.nl/info of er kan contact worden opgenomen met:

Voedingsmeter
M.C. Bor
Graaf Willemlaan 21
2114 DA Vogelenzang
Tel. :06-55111110
Fax. :0842215634
E-mail: marcel@bor.nu

19 mrt 02 09:17