Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

http://www.minszw.nl

MIN SZW: Jan van den Bos plaatsvervangend inspecteur-generaal

Nr. 2002/29
19 maart 2002

Jan van den Bos wordt plaatsvervangend inspecteur-generaal Werk en Inkomen

Minister Vermeend van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de heer mr. J.A. (Jan) van den Bos benoemd tot plaatsvervangend inspecteur-generaal bij de Inspectie Werk en Inkomen. Van den Bos is de plaatsvervanger van de heer Kokhuis, die per 1 januari 2002 tot inspecteur-generaal is benoemd. De benoeming vindt plaats in het kader van de Algemene Bestuursdienst en gaat in per 1 april 2002.

Naast zijn functie als plaatsvervangend inspecteur-generaal wordt Van den Bos directeur Toezicht gemeenten van de Inspectie Werk en Inkomen. De directie Toezicht gemeenten houdt toezicht op de uitvoering van de wettelijke taken door gemeenten op het beleidsterrein van het ministerie van SZW.

De heer Van den Bos was sinds 2000 werkzaam bij het ministerie van SZW als directeur Financieel-Economische Zaken. Daarvoor was hij werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). In zijn laatste functie daar was hij directeur Informatievoorziening en plaatsvervangend hoofd van de centrale stafdiensten. Eerder werkte hij bij het ministerie van Financiën en op gemeentelijk niveau.

19 mrt 02 12:40