Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Egypte-flyer Arke, Holland International en Fit Vliegvakanties

Speciale aanbieding Egypte

Arke, Holland International en Fit Vliegvakanties hebben samen een flyer naar Egypte uitgebracht voor de lente- en zomermaanden. De bestemmingen zijn Hurghada, El Gouna en Sharm El Sheikh.

Door de gebeurtenissen in de wereld van de afgelopen maanden staat het toerisme naar Egypte flink onder druk. Om deze mooie bestemming toch weer terug op de markt te brengen, zijn er nieuwe contracten met verlaagde prijzen afgesloten. Egypte heeft de reiziger veel te bieden: rijke, eeuwenoude cultuurschatten en vele watersportactiviteiten, waaronder het behalen van het felbegeerde PADI duikbrevet.

In bijvoorbeeld Sharm el Skeikh worden er verschillende hotels en appartementen aangeboden. Een voorbeeld is Hotel Falcon al Diar, dat gelegen is in het centrum van Na'ama Bay en slechts door een wandelboulevard van het strand wordt gescheiden.

Deze flyer is geldig van 7 mei tot en met 31 juli en de prijzen zijn vanaf euro 416 per persoon. De vertrekdagen zijn dinsdag en donderdag vanaf Schiphol en er kan gekozen worden uit 8 of 15- daagse reizen. Voor een verblijf in Egypte is een visum verplicht.

Einde persbericht

19 maart 2002/06