Gemeente Amstelveen

Gemeenteberichten

Bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Patrimonium Oost.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen maken bekend, dat het bij raadsbesluit van 21 november 2001 vastgestelde bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan patrimonium Oost met de daarbij behorende plankaart en voorschriften, zoals op de plankaart aangegeven, door het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 25 februari 2002 nummer 2001-46831 is goedgekeurd.

Inzage?

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met het bestemmingsplan met ingang van 18 maart 2002 gedurende zes weken ter inzage bij de balie dienst Stadsontwikkeling in het Raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1. Het besluit ligt eveneens ter inzage in de openbare bibliotheek aan het Stadsplein 102.

Bezwaar?

Zij die zich tijdig overeenkomstig artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gewend, alsmede belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, kunnen gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient in tweevoud te worden ingezonden aan de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Amstelveen, 20 maart 2002.