Ingezonden persbericht


'Alanis Morissette'-week op Radio 538

Erik de Zwart geeft meet-and-greet met superster in London weg

Hilversum, 15 maart 2002 - Volgende week vrijdag, 22 maart, geeft Erik de Zwart tijdens zijn uitzending van de Top 40 kaartjes weg voor het uitverkochte concert van Alanis Morissette in Londen. Bovendien is voor de winnaar na afloop van het concert een speciale ontmoeting met Alanis Morissette georganiseerd. De kaarten voor dit unieke concert worden weggegeven in het kader van de speciale 'Alanis Morissette'-week, die vanaf aanstaande maandag van start gaat op Radio 538.

Zodra luisteraars het nummer 'Hands Clean' horen, kunnen zij bellen om kans te maken op een speciaal Alanis Morissette pakket. De winnaars kwalificeren zich tevens voor de hoofdprijs die Erik de Zwart op 22 maart bekend maakt. De winnaar van deze hoofdprijs krijgt een VIP-trip naar het concert van Alanis Morissette, dat deze zomer in Londen zal plaatsvinden. Tevens wint degene een 'meet and greet' met Alanis Morissette en zal de Amerikaanse zangeres albums signeren. Deze exclusieve actie loopt van 18 tot en met 22 maart.

Directeur Radio 538, Erik de Zwart: "Bij Radio 538 doen wij altijd hard ons best om fantastische prijzen weg te geven aan onze luisteraars. De nadruk komt hierbij steeds meer te liggen op unieke ervaringen en beleving. Wij willen onze luisteraars iets uitzonderlijks geven dat ze zich de rest van hun leven zullen herinneren. Zo gaven wij al eerder een ontmoeting weg met Michael Jackson, een reis naar Australië, een Ferrari, een duikcursus in Lanzarotte en een ontbijt met Sita. De 'meet and greet' met Alanis Morissette ligt hierbij in het verlengde."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht