Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Superstar Melvin in Eindhovense DansSalon
Superster met megahit brengt publiek in extase

Superstar DJ's komen en gaan in de Eindhovense DansSalon, afgelopen vrijdag werden de draaitafels nog bemand door niemand minder dan Jurgen, deze week mogen we Melvin verwelkomen. Met nog twee Superstar DJ vrijdagen in het vooruitzicht is Melvin zeker een aanrader. Hij staat momenteel namelijk hoog in de hitlijsten met het nummer LOIS.

Aanstaande vrijdag, 22 maart, is Melvin te gast in de DansSalon en samen met resident DJ Syben Ray kan men op een sterk staaltje mix techniek rekenen.
Het weekend begint dus goed in de DansSalon, zeker gezien het de enige uitgaansgelegenheid aan het Stationsplein is die maximaal gebruik maakt van de toegestane openingstijden. Donderdag en zondag van 22:00 tot 04:00 uur en vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 05:00 uur. Vier dagen maximale dance dus!

Melvin is zijn DJ carrière slechts zeven jaar geleden begonnen in discotheek SCALA in Utrecht. Al snel werden ook andere clubs aangedaan en vanaf dat moment is het allemaal erg snel gegaan voor Melvin. Na een jaar resident te zijn geweest van de Waakzaamheid werd zelfs een start gemaakt met het zelf produceren van nummers.
In 2000 leidde dit tot een aangename samenwerking met G-Spott. Samen produceerden ze het nummer LOIS waarmee beide heren momenteel de hitlijsten bestormen.

Voor meer informatie, begeleidend fotomateriaal of een vermelding op de gastenlijst kunt u contact opnemen met:

De DansSalon Eindhoven
Stationsplein 4 / Postbus 614
5600 AP EINDHOVEN
040-2456377
040-2454961
press@danssalon.com
www.danssalon.com