Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 21-03-2002 Persbericht district Maasland

AUTOS WEG

Op de Staringstraat in Oss is woensdagavond een auto gestolen. Het betrof een groene Peu-geot, kenteken LV-FV-47. Op de Kempenaerstraat in Oss is afgelopen nacht een bestelauto gestolen. Het betrof een zilvergrijze Volkswagen transporter, kenteken 14-BB-PL, waarde niet bekend.

RUIT VERNIELD

In de nacht van woensdag op donderdag is van een winkel aan het Jurgensplein in Oss een ruit vernield. De ruit is vermoedelijk met een straatklinker ingegooid.

RAMKRAAK IN HEESCH

Afgelopen nacht hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op een winkel aan T Dorp in Heesch. Met een auto werd de pui van het pand binnengerden. De daders namen een onbe-kend aantal parfumflesjes weg. Na de kraak reden zij weg in de richting Nistelrode. De poli-tie heeft vandaag een buurtonderzoek ingesteld. Ook de technische recherche is vanmorgen ter plekke geweest om een technisch sporenonderzoek te verrichten.

COMPUTER VERNIELD

De politie heeft vanmorgen op de Wethouder van Eschstraat in Oss een 35-jarige man aan-gehouden. De verdachte, die geen vast woonadres heeft, werd ervan verdacht even tevoren een computer te hebben vernield in een gemeentelijk gebouw aan de Ridderstraat in Oss. Reden ervoor was een verschil van mening over een uitkering dat de verdachte had met een werknemer aldaar. Een medewerker van de gemeente heeft aangifte gedaan van vernie-ling.