Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-03-2002 Persbericht district Den Bosch

AUTODIEFSTALLEN (s-Hertogenbosch)

Woensdag is vanaf de Limietlaan een Ford Transit bestelauto in de kleuren blauw en groen en voorzien van het kenteken VF-LR-85 gestolen. Vanaf het Zuidoosterfront is woensdag een zwarte Volkswagen Golf GTI met het kenteken 28-HP-KJ weggenomen

MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Aan de Rompertsebaan is woensdagmorgen een 14-jarige jongen uit s-Hertogenbosch mis-handeld. Hij liep per ongeluk tegen een andere persoon op die vervolgens fors uithaalde en het slachtoffer op de slaap trof. Het slachtoffer kwam ten val en verloor het bewustzijn. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar een hersenschudding werd vastgesteld. Naar de identiteit van de verdachte wordt een onderzoek ingesteld.

AUTOS IN BRAND (s-Hertogenbosch)

Aan het Muntelbolwerk is afgelopen nacht een personenauto in vlammen opgegaan. Een tweede auto liep brandschade op. Een Fiat Uno stond al enkele dagen in genoemde straat met een ingeslagen raam. Een on-derzoek naar de verblijfplaats van de eigenaar leverde tot nu toe geen resultaat op. Vermoe-delijk is de auto afgelopen nacht in brand gestoken. Het vuur sloeg gedeeltelijk over naar de andere auto die daardoor zware brandschade opliep.

VECHTEN OP STRAAT (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen ontstond op het Stationsplein een vechtpartij waarbij drie personen uit Uden(37), s-Hertogenbosch(36)en Utrecht(47) betrokken waren. Er werd over en weer geschopt en geslagen. Surveillerende beveiligingsmedewerkers wisten met moeite de vechtenden te scheiden. De gewaarschuwde politie heeft het drietal gearresteerd. De aanleiding tot de vechtpartij is onbekend.