---
PTC toont haar Collaborative Product Development Solutions op Techni Show 2002

---

Brussel, 22/03/2002

Parametric Technology (PTC), leverancier van oplossingen voor productontwikkeling en levenscyclusbeheer, demonstreert dit jaar op de Techni Show (hal 11, stand AO61) haar gamma engineering solutions waaronder de Pro/ENGINEER 2001-oplossingen. Daarnaast zal PTC ook de mogelijkheden van Windchill voorstellen. Met Pro/ENGINEER en Windchill wil PTC zich vestigen als belangrijkste leverancier van oplossingen voor Collaborative Product Development. Op de stand van PTC vindt men bovendien een Formule 3 racewagen van Van Amersfoort Racing en een robot in de stijl van Battle Bots, een programma dat gesponsord wordt door PTC. Beide werden ontworpen met de engineering solutions van PTC.

Windchill is een technologisch platform dat alle gegevens, processen en functies binnen de volledige levenscyclus van een product, beschikbaar maakt voor de verschillende betrokkenen in het proces. Dankzij de internettechnologie worden werknemers, partners, klanten en leveranciers met elkaar verbonden in een globaal netwerk van kennis waar productinformatie onmiddellijk toegankelijk is via de webbrowser, ongeacht wanneer of waar die informatie ook wordt opgevraagd.

De Techni Show vindt plaats van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor gratis toegangskaarten e-mail: sara.buytaert@newsenginepr.com. Voor verdere informatie over de Techni Show: www.technishow.nl

---
END

---
Over Windchill, PTC's oplossing voor samenwerking via het internet.
Windchill is een uitgebreide reeks e-business-oplossingen voor Collaborative Product Development (CPD). Windchill biedt een volledige oplossing voor levenscyclusbeheer van producten en processen, van concept, ontwikkeling, productie tot verkoop, marketing en dienstverlening. Met Windchill kunnen klanten, partners en leveranciers samenwerken in een webomgeving om vernieuwende producten te creëren, die producten sneller op de markt te brengen en de complexiteit van een veranderende toeleveringsketen te beheren.
Meer info over Windchill-producten:
http://www.ptc.com/products/windchill/index.htm

Over PTC (www.ptc.com)
PTC (Nasdaq: PMTC) ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt softwareoplossingen waarmee fabrikanten superieure producten sneller op de markt kunnen brengen dan hun concurrenten tegen lagere kosten. PTC is 's werelds grootste softwarebedrijf op het vlak van
productontwikkeling, met wereldwijd meer dan 33.000 klanten.

PTC Benelux, Jerome La Fontaine, Sales & Marketing Support, Reitscheweg 7P, 5232 BX 's-Hertogenbosch, T: + 31 (0)73-6442705, F: + 31 (0)73-6443055, E:
Jlafontaine@ptc.com