Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-03-2002 Persberichten district Rijn en Venen, 09.35 uur

Snelheidscontrole

KOCKENGEN Op donderdag 21 maart hield de politie tijdens de ochtend een snelheidscontrole op de Provinciale weg N 401. Tijdens de controle werden 563 automobilisten gecontroleerd. Van dit aantal bestuurders bleken zich 27 niet aan de maximum snelheid van 80 km/h te houden. De hoogst gemeten snelheid bleek 130 km/h te zijn.

Koe in elektriciteitsmast?

LOENERSLOOT De politie keek op donderdagavond 21 maart een melding dat er een koe in een elektriciteitsmast langs de spoorlijn Amsterdam-Utrecht zou hangen. Na enig zoekwerk werd een koe, gemaakt van papier-maché, hangend op 5 meter hoogte aangetroffen in een mast. Niet bekend is wie de papieren koe daar heeft opgehangen.

Rijden onder invloed

MONTFOORT Op donderdag 21 maart zagen agenten over de M.A. Reinaldaweg een bedrijfsauto rijden. De bestuurder werd gecontroleerd en deze bleek alcoholhoudende drank genuttigd te hebben. De verdachte, een 23-jarige inwoner van Montfoort bleek bij de ademanalyse aan het politiebureau 0,5 promille aan alcohol in zijn lichaam te hebben. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt omdat het niet de eerste keer was dat hij met alcohol op achter het stuur zat.