Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Mini One exclusief te huur bij Europcar
OVEREENKOMST BMW GROUP NEDERLAND EN EUROPCAR AUTOVERHUUR

Europcar presenteert â¤" als eerste en enige autoverhuurder - een nieuwe, hoogst exclusieve telg: de Mini One. De overeenkomst daartoe werd onlangs gesloten tussen Tijmen van Iersel, business sales manager BMW Group Nederland en Bart Voorkamp, fleetmanager Europcar Autoverhuur.

Europcar is de enige autoverhuurder in Nederland met de Mini One in de vloot. De primeur gaat gepaard met een speciale introductieaanbieding: de Mini One is te huur voor â'¬ 49,95 per dag, inclusief verzekeringen, BTW en een onbeperkt aantal kilometers.

Brit met Duits paspoort
De Mini is terug, en hoe. Het fantastische (retro)design en de rijeigenschappen blijven fascineren. De auto is onmiskenbaar ontworpen met respect voor zijn voorganger. Toch is de nieuwe Mini niet meer te vergelijken met de sprintende handtas van weleer. De Brit met een Duits paspoort â¤" want geproduceerd door BMW â¤" groeide in alle opzichten. En richt zich anno 2002 op een eigen doelgroep.

â'¬ 49,95 per dag
"Jonger dan 35, tweeverdiener, eigentijds, trendy en actief." Zo omschrijft producent BMW de potentiële Mini-rijder. De verkoopcijfers wijzen echter uit dat eigenlijk iedereen wel in een Mini wil rijden. Europcar maakt dat nu mogelijk. Voor het zeer speciale dagtarief van â'¬ 49,95 huur je bij Europcar een exclusieve Mini One. Die prijs is inclusief BTW en verzekeringen. Bovendien is het aantal inbegrepen kilometers onbeperkt; dat op zich is al een unicum.

Mini One: reserveer snel
De Mini One is voorzien van een 1.6 liter benzinemotor van 90 pk. Meer dan voldoende om het ware gevoel van rijden in een Mini optimaal te beleven. De Mini One is met ingang van februari exclusief te huur bij Europcar. Meer informatie? Bel gratis 0800 - 022 22 30 of kijk op internet www.europcar.nl. Meer weten over de Mini, ga dan naar www.mini.nl.



Ingezonden persbericht