CDG


Centric Systems & Services wint met het project Verenigde Tankrederij B.V. de Thinnovation Award 2002.

Zoetermeer, 22 maart 2002: Gisteravond 21 maart is tijdens een gala bekend gemaakt wie de Thinnovation Award 2002, een gezamenlijk initiatief van CDG en Citrix, gewonnen heeft; namelijk Centric Systems & Services met het project Verenigde Tankrederij B.V.

De vakjury, bestaande uit Cindy Curré Hoofdredacteur/Editor in Chief Computable, Mels Dees Hoofdredacteur Computer Reseller News (CRN) en en Marcel Beelen freelance journalist Windows & .NET Magazine, had na gedegen onderzoek 10 van de 18 ingezonden projecten genomineerd.

Het project Verenigde Tankrederij B.V. van Centric Systems & Services is award-winnaar geworden omdat voor de innovatieve combinatie van Citrix en GSM. Deze combinatie stelt de klant in staat om over een geringe bandbreedte toch een grote informatiestroom te verzenden zodat schepen en de wal met elkaar kunnen communiceren.

"Met behulp van Citrix en het mobiele netwerk waren we in staat om een aantal slagen in één keer te maken om zodoende efficiënter, effectiever en dus klantvriendelijker te kunnen werken", aldus de heer A.G.B. Bosman, Interim Systeembeheerder van de Verenigde Tankrederij B.V. te Rotterdam.

Eervolle vermeldingen verdienen uiteraard ook de nummers 2 en 3, respectievelijk Simac ICT bv met het project GGZ Midden-Brabant en Modulair Info Groep B.V. met het project Bisdom van 's Hertogenbosch.

The Thinnovation Award is een gezamenlijk initiatief van CDG en Citrix om de speurtocht naar nieuwe en innovatieve toepassingen binnen Server-Based Computing aan te moedigen bij CDG/Citrix Partners. CDG is dé innovatieve IT distributeur in de Nederlandse markt en levert oplossingen binnen het Server-Based Computing concept. De doelstelling van CDG is om, in voortdurend dialoog met de markt, nieuwe producten en diensten te vinden die een waardevolle aanvulling zijn op het Server-Based Computing concept. Op die manier kunnen steeds innovatieve oplossingen van producten en diensten aangeboden worden met toegevoegde waarde.

Voor meer achtergrondinformatie omtrent de winnaar of de Thinnovation Award kunt u contact opnemen met:
CDG Europe bv, Carina Rozendaal - Marketing Manager op telefoonnummer 079-3601300 / 06-21527426 of via e-mail c.rozendaal@cdg.nl.

21-3-02 link