Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 22-03-2002 Persbericht district AA & Dommel

SNELHEIDSCONTROLES (Sint Michielsgestel Vught)

Donderdag zijn er snelheidscontroles gehouden op de Helvoirtseweg in Vught en op de Vughterweg in Sint Michielsgestel. Van de 880 gecontroleerde voertuigen bleken er 60 in overtreding.

BROMFIETSCONTROLES

Donderdag zijn op de Runweg en de Hoogstraat in Berlicum alsmede op de Markt in Schijn-del bromfietscontroles gehouden. Aan de controles werkten 7 politiemensen mee. In totaal zijn 24 processen verbaal opgemaakt. Drie bestuurders hadden geen bromfietscertificaat, een was nog geen zestien jaar, twee voer-den geen gele plaat en een was niet verzekerd. Verder voldeden 17 bromfietsen niet aan de technische eisen. Zij waren licht tot zeer zwaar opgevoerd.

BELEDIGING (Berlicum)

Tegen een 23-jarige inwoner van Berlicum is gisteravond proces-verbaal opgemaakt. De man ontstak in woede toen hij op de Milrooijseweg werd bekeurd voor het voeren van mistlichten. De man vond dat de agenten eerst maar eens wat moesten doen aan die lui op het Mercuriusplein en schold de agenten uit voor Vuile flikkers.

BRAND IN WONING (Boxtel)

Vanmorgen ontstond tengevolge van kortsluiting brand in een woning aan de van Ranststraat in Boxtel. Zowel de wasdroger als de wasmachine stonden bij komst van de brandweer in brand. Er raakte niemand gewond. De omvang van de schade is onbekend.

BESTELAUTO WEG

Tussen donderdagmiddag en vrijdagmorgen verdween een bestelauto vanaf de Schijndelse-weg in Boxtel. Het voertuig was een blauwe Mercedes, kenteken VP-ST-60.