Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Noord-Frankrijk bij Holland International

Holland International heeft een nieuwe flyer met als thema 'Noord-Frankrijk' uitgebracht. In deze flyer staan diverse arrangementen in gebieden waar ze weten wat verwennen en ontspannen is.

In de noordelijke streken van Frankrijk is het volop genieten van de rust, de culinaire hoogstandjes en de cultuur van de oude steden. In overleg met kenners van de noordelijke streken van Frankrijk heeft Holland International een aantal aantrekkelijke en sportieve arrangementen samengesteld. Het aanbod varieert van 2- tot 6-daagse arrangementen in eenvoudige 2-sterren hotels tot gastronomische arrangementen in luxueuze 4-sterren hotels.

Noord-Frankrijk biedt genoeg mogelijkheden om er een paar dagen ontspannen door te brengen. De streek Pas de Calais is gelegen tussen de zee en een uitgestrekt moerasgebied en biedt een grote variatie aan vrijetijdsmogelijkheden. Het is een ideale bestemming voor de liefhebbers van wandelen, fietsen, golfen, architectuur, strand en natuur. Met zijn duinen, bossen, kliffen en gevarieerde landschappen is deze streek één van de mooiste van Frankrijk.

De Elzas is eeuwenlang een strijdpunt tussen Duitsland en Frankrijk geweest en zelfs vier keer van nationaliteit veranderd. Dit gebied telt vele honderden kastelen, burchten en vestingsteden die getuigen van de strijd tussen de twee landen. Door de samensmelting van deze twee culturen is de Elzas een ideale streek voor kunst- en architectuurliefhebbers geworden.

De flyer is geldig van 1 april t/m 15 juli 2002. De prijs voor een 3-daags wandelarrangement, inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, wandelroutes, een uitgebreid informatiepakket over de omgeving en een 4-gangen diner begint bij euro 75.

Einde persbericht

21 maart 2002/07


Ingezonden persbericht