Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 22-03-2002 2e persbericht 22 maart 2002

Persberichten uit de regio:

Deurne: Diefstal auto
Vanaf de Blauwborst is in de nacht van donderdag op vrijdag een witte Mercedes Benz vrachtauto met open laadbak weggenomen. De auto voert het kenteken 04-VZ-BB.

Geldrop: Tasjesroof
Een 29-jarige Geldropse vrouw is donderdag rond 20.15 uur het slachtoffer geworden van een tasjesroof. Zij liep over de Heuvel toen twee personen op een bromfiets langs kwamen rijden en de tas van haar schouder rukten. In de tas zaten een gsm en een portemonnee met pasjes en 110,=.

Veldhoven: Inbraken in Bergenbuurt
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in drie woningen in de Bergenbuurt. In de Mijlberg werd de achterdeur opengebroken. Een gsm en een portemonnee met pasjes en 30 zijn meegenomen. Ook op de Duivelsberg werd een achterdeur opengebroken. En ook hier werden een gsm en een portemonnee buitgemaakt. In de portemonnee zaten pasjes en 70,=. Bij een inbraak in de Engelsberg werden pasjes, enkele cadeaubonnen (boek en plant) en 700,= meegenomen. Ook hier sneuvelde het slot van de achterdeur.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Dorpstraat is vrijdag tussen 8.40 en 10.40 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 645 voertuigen reden er 28 te hard. De snelste reed 70 km/u. 50 is toegestaan.