KLM

02/014

GROOTSTE ONDERHOUDSCONTRACT
UIT GESCHIEDENIS KLM E&M

AMSTELVEEN 22 Maart, 2002 - KLM Engineering & Maintenance heeft met de verlenging van het onderhoudscontract met Virgin Atlantic uit Engeland de grootste onderhoudsovereenkomst met derden uit haar geschiedenis gesloten. Het contract met een looptijd van zes jaar vertegenwoordigt een waarde van minimaal ¤ 200 miljoen omzet. Over specifieke verdere financiële aspecten worden door de betrokken partijen geen verdere mededelingen gedaan.

Het contract behelst het onderhoud aan 12 vliegtuigen van het type Boeing 747-400. Naast onderhoud aan airframe, motoren en componenten voorziet de overeenkomst in modificatieprogramma's, aanpassingen aan het cabine-interieur en het spuiten van de vliegtuigen in de Virgin Atlantic huisstijl.

Jeff Livings, Hoofd Engineering Virgin Atlantic, en Daan Meyer, Hoofd KLM Engineering & Maintenance, hebben gisteren de overeenkomst met hun handtekening bekrachtigd. Virgin Atlantic is sinds april 1994 een van de grootste klanten van KLM Engineering & Maintenance. Beide bedrijven hebben door de jaren heen een uitstekende relatie opgebouwd. Flexibiliteit en kwaliteit op basis van "afspraak is afspraak" waren naar oordeel van Virgin Atlantic van doorslaggevende waarde bij het gunnen van dit omvangrijke onderhoudscontract aan KLM Engineering & Maintenance.

Voor fotografie: http://www.presslink.nl/klm

AMS/DR/HB

KLM CORPORATE COMMUNICATIONS (AMS/DR)
Marjolein Schotel
Media Relations
tel: 31-20 649 45 45
fax: 31-20 648 80 92
Email: secr.mediarelations@klm.com
http://www.klm.com