Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad biedt perspectief op aantrekkelijk werk

donderdag 14 maart 2002

Op de Carrièrebeurs Overheid vrijdag 22 & zaterdag 23 maart start gemeente Zaanstad met een nieuwe en opvallende wervingscampagne voor personeel. De huisstijlkleuren rood en groen van de gemeente, kenmerkende plaatjes van Zaanstad, en een 3D-bril spelen de hoofdrol in de nieuwe campagne.

Contrastrijk Zaanstad
Zaanstad biedt perspectief is de slogan die de gemeente gebruikt in de wervingscampagne. Perspectief op aantrekkelijk werk want werken bij de gemeente Zaanstad betekent afwisseling, vrijheid en daardoor ook verantwoordelijkheid. En perspectief op de diepere dimensie van Zaanstad. Die dimensie zit ´m bijvoorbeeld in de zo opvallende contrasten van Zaanstad. Contrasten zoals dynamiek en rust, cultuur en natuur.
Vanaf april start de wervingscampagne ook in de media met herkenbare personeelsadvertenties.

Carrièrebeurs Overheid
Op 22 en 23 maart in de Jaarbeurs Utrecht presenteren zich naast de gemeente Zaanstad meer dan 120 verschillende overheidsinstanties die allemaal op zoek zijn naar "jonge instroom". Ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, brandweer, defensie, politie, rechtbanken en universiteiten bieden een gevarieerd aanbod van interessante functies.

Bezoekers van de beurs kunnen gratis tips krijgen over hun cv en kleding, deelnemen aan workshops, kennismaken met diverse toptalenten, en interviews en discussies volgen over bijzondere banen, opleidingen en andere arbeidsvoorwaarden. De Carrièrebeurs Overheid wordt op vrijdag 22 maart afgesloten met een swingend optreden van U-Dance. Zaterdag 23 maart spelen de Vliegende Panters hun hilarisch repertoir, o.a. Houdoe van de kassameisjes.
Toegangskaarten voor deze tweede editie van de Carrièrebeurs Overheid zijn gratis vooraf te bestellen via www.carrierebeursoverheid.nl.

Carrièrebeurs Overheid
Vrijdag 22 maart 10.00 18.00 uur
Zaterdag 23 maart 10.00 1 7.00 uur