PARTIJ VAN DE TOEKOMST

Persuitnodiging Partij van de Toekomst voor vrijdag 22 maart.

Toekomstig Minister van Feestzaken stelt vrijdag zijn 'Raad van Elf' voor.

Lijsttrekker Johan Vlemmix van de Partij van de Toekomst heeft de ambitie uitgesproken om als Minister van Feestzaken na de verkiezingen van mei plaats te nemen in de Tweede Kamer, en hiertoe zal hij vrijdag aanstaande zijn 'Raad van Elf' voorstellen aan de pers. De komende Tweede Kamer verkiezingen zal De Partij van de Toekomst zeker in alle Kiesdistricten meedoen.

Het leven is vaak heel formeel en er wordt lang niet genoeg gelachen in onze maatschappij. Iedereen rent achter elkaar aan zonder stil te staan bij het feit dat het leven meer te bieden heeft dan plichten, regels en formulieren. Als je de tv aan zet flitst er vaak alleen maar ellende over je scherm en er wordt steeds minder stilgestaan bij de leukere dingen des levens. Verjaardagen, bruiloften, vakanties; het moet er vaak even tussendoor zonder dat men deze gelegenheid aangrijpt om daar eens van te genieten.

Maak van elk hoogtepunt een feestje
Daarom heeft Johan Vlemmix de term 'maak van elk hoogtepunt een feestje' een plaatsje willen geven op het maatschappelijk vlak. Johan maakt zich er sterk voor om dit punt definitief op de agenda krijgen van de Tweede Kamer.
Johan geniet landelijke bekendheid als Oranjefan en heeft reeds 100 keer meegedaan aan 'Te land, ter zee en in de lucht'. Wie hem kent weet, dat hij heel serieus kan zijn maar dat hij altijd en overal oog houdt voor plezier. Hij heeft een ongekend positieve levenshouding en dat heeft hem gemaakt tot wat hij nu is. Een man met karakter, charisma en een fijne neus voor wat mensen leuk vinden. Een immer positieve, stralende persoonlijkheid die een grote schare van vrienden bereid gevonden heeft om te participeren in de landelijke politieke Partij van de Toekomst, met als belangrijk doel het leven van iedereen een beetje leuker te maken.
Natuurlijk hebben Johan en zijn bestuursleden een uitgekiend en haalbaar partijprogramma waarbij Johan een zeer toekomstgerichte aanpak voorstaat. Hij speelt met bovenstaand programmapunt echter doelbewust in op de huidige onrust in de politiek, en hoopt op deze manier duidelijk te maken dat het ook anders kan. Bij zijn aandachtspunten zorg, files, belastingharmonisatie,veiligheid en ouderenbeleid kiest hij voor oplossingen zonder zware economische omhaal. Simpel tegen zaken aankijken en vanuit een positieve houding zoeken naar oplossingen, dat is wat Johan wil en doet. Daarnaast wil de Partij van de Toekomst het verenigingsleven stimuleren en feestcommissies en studentenverenigingen bijstaan in het vieren van hun successen. Ook ouderen die vaak alleen naar het verleden kijken zullen gestimuleerd worden om deel te nemen aan leuke alternatieven zodat ook voor hen de zon weer gaat schijnen. Zijn partij spreekt klare taal en wenst zich te onthouden van onduidelijkheid. Maar bovenal zet deze partij zich er voor in om de ontevredenheid in Nederland tot een minimum te reduceren. Zij wil een maatschappij waarin de mensen zich veilig voelen en het gevoel hebben dat de juiste zorg gegeven wordt aan die groepen die dit het hardste nodig hebben.

Vrijdag 22 maart 2002 zal om 14.00u te Eindhoven (te 'Soestdijk 2', Marconilaan 72, 5621AB Eindhoven) bekendgemaakt worden met wie Johan Vlemmix deze kar zal gaan trekken.

Voor informatie kunt u terecht bij: Johan Vlemmix 06-53182952/ Eric de Jong 06-53946710
Ook kunt u kijken op www.partijvandetoekomst.nl

19 mrt 02 15:11