Ernst & Young

Ernst & Young biedt stichting steunfonds paardrijden gehandicapten hippische gift aan

20 maart 2002 - Tijdens het hippische topevenement Indoor Brabant biedt accountants- en adviesorganisatie Ernst & Young de Stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten een paard aan om daarmee het werk van de stichting te ondersteunen. Aanleiding voor deze gift is de opening van een nieuw kantoor door Ernst & Young in Den Bosch. De stichting beijvert zich om gehandicapten de mogelijkheid te bieden kennis te maken met en deel te nemen aan de hippische sportbeoefening.

De overhandiging vindt plaats op 22 maart aanstaande om circa 17.05 uur in de hoofdpiste van Indoor Brabant in de Brabant hal te Den Bosch. Arno van der Sanden, voorzitter van de vestiging Den Bosch van Ernst & Young, zal de hippische gift overhandigen. Beschermvrouwe Anky van Grunsven en beschermheer Piet Raaijmakers van de stichting nemen de gift in ontvangst.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om de overhandiging van het paard bij te wonen. Fotografen en vertegenwoordigers van audiovisuele media worden om logistieke redenen verzocht zich van te voren aan te melden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helga van Roon van Ernst & Young Den Bosch op telefoon: 06 2908 4026. Voor meer informatie over de Stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten: www.sspg.nl.