Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 24-03-2002 Mediaberichten 24 maart (17.30 uur)

MAASTRICHT Slachtoffer verkeersongeval overleden

MAASTRICHT Vrijdag 22 maart is de 50-jarige man uit Beegden, die zaterdag 9 februari bij een verkeersongeval gewond raakte, tengevolge van de verwondingen, overleden in het academisch ziekenhuis in Maastricht.

De man werd de bewuste zaterdagmorgen door een 22-jarige motorcrosser uit Horn aangereden. Het slachtoffer liep op dat moment over de Kloppe Vensweg in Horn. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het AZM in Maastricht.

WEERT Aanhouding verdachten

WEERT In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de polite in Weert twee mannen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Het tweetal, 21 en 23 jaar woonachtig in Renkum kreeg een woordenwisseling met andere aanwezigen op een bungalowpark aan de Trancheeweg. Beveiligingsmedewerkers die de onstane onenigheid probeerden te sussen konden niet voorkomen dat de ruzie escaleerde. Beide verdachten uitten dreigementen in de richting van de aanwezigen. De gearriveerde politie heeft beide mannen angehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het tweetal is na verhoor in vrijheid gesteld.

WESSEM Verkeersgewonde

WESSEM Een 39-jarige man uit Kinrooi raakte zondagmorgen gewond nadat hij met zijn wielrenfiets ten val kwam. Hij viel tegen de zijkant van een personenauto en raakte gewond. Hij is overgebracht naar het Roermondse ziekenhuis waar bleek dat zijn linkerschouder gekneusd was.

De man kwam volgens medewielrenners en zijn eigen verklaring ten val omdat hij niet goed met zijn voet uit de clips kon komen. Het groepje wielrenners verleende voorrang aan de betrokken automobiliste; een 19-jarige vrouw uit Heythuysen. De valpartij vond plaats op de Polderweg.