FENIT

Startup.com: film en discussie

21-02-2002 Op 26 maart a.s. organiseert FENIT speciaal voor zijn START-IT deelnemers een bijzondere bijeenkomst in het Filmmuseum te Amsterdam. Na de filmvertoning wordt nagediscussieerd, waarna u een borrel wordt aangeboden.

Elke burger heeft het recht om midden in de nacht een visvergunning aan te vragen. Dat is zon beetje het idee achter govWorks.com, een creatie van de vrienden Kaleil Isaza Tuzman en Tom Herman. De website wil allerlei diensten van de gemeentelijke overheid aanbieden. Met dit briljante idee weten de twee in korte tijd vijftien miljoen dollar aan investeringen bijeen te krijgen en bouwen ze govWorks.com op van een tweemansbedrijf tot een ruim tweehonderd werknemers tellende onderneming. De documentaire Startup.com volgt de opkomst en onvermijdelijke ondergang van het bedrijf op de voet.

Op 26 maart a.s. organiseert FENIT speciaal voor de START-IT deelnemers een bijzondere bijeenkomst rond deze documentaire in het Filmmuseum te Amsterdam. Om 15.45 uur begint 'Startup. Com'. Na de filmvertoning wordt onder leiding van de heren Michiel Westermann, algemeen directeur Twinning B.V. en Michiel Frackers, oprichter van Planet Internet, nagediscussieerd, waarna u een borrel wordt aangeboden tot 19.00 uur.

Datum en tijd: dinsdag 26 maart 2002, 15.00 - 19.00 uur Locatie: Filmmuseum, Vondelpark 3, Amsterdam

Het programma en een aanmeldingsformulier kunt u hieronder downloaden (pdf-bestanden):

- Programma

- Aanmeldingsformulier

copyright FENIT 2002

Ga terug