Gemeente Soest

TOSS-Manifest voor nieuwe Soester gemeenteraad

Dinsdagavond 26 maart treffen de nieuwe Soester gemeenteraadsleden tijdens hun eerste `echte' raadsvergadering een exemplaar van het TOSS-manifest op hun tafelblad aan. Het manifest komt aan de orde bij agendapunt 4, de `ingekomen stukken'. Het 64 pagina's tellende drukwerk (A4-formaat met opvallende gele rug) bevat niet alleen de 24 `Aanbevelingen aan de Toekomst' en het verslag van de Slotavond op 13 december 2001, maar ook een beschrijving en verantwoording van het proces, zoals dat voor de zes themabijeenkomsten van de toekomstoriƫntatie is gehanteerd.

Omgang met burgerinbreng

Onder elk van de zes thema's (Ruimte voor wonen en werken, Soesterberg, Winkelen en Bedrijvigheid, Kunst en cultuur, recreatie en sport, Leefbaarheid, veiligheid en zorg, en Mobiliteit) is terug te vinden hoe met de inbreng van deelnemers in de deelgroepen is of wordt omgegaan.

Terugmelding medio 2003

Het is de bedoeling van de `Stuurgroep TOSS 2015' dat uiterlijk medio 2003 aan de deelnemers en overige burgers wordt teruggemeld wat bestuur en politiek tot op dat moment met de uitkomsten van `TOSS 2015' hebben gedaan.

Belangstellenden

Ten behoeve van belangstellenden liggen vanaf 27 maart exemplaren van het TOSS-manifest in het Leesrek naast de balie in de hal van het gemeentehuis. Overigens kan men hierover ook contact zoeken met:
* Joop van Haaften
projectleider `TOSS 2015'
telefoon (035) 609 35 12
E-mail: haafj@soest.nl

---

Stadhouderslaan

De Stadhouderslaan is voor al het verkeer afgesloten in verband met de aanleg van een rotonde.

Woensdag 27 maart a.s. zal de weg weer worden opengesteld
---

De politieke partijen vergaderen op: 23 maart over het beleidsprogramma 2002 - 2006 en collegevorming. De vergadering is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis (zaal 2.03), aanvang 9.00 uur.