Tom Coronel

26 Maart 2002: Tom Coronel keert terug bij Racing for Holland

Tom Coronel zal dit jaar opnieuw deelnemen aan de 24 uurs race van Le Mans. De Huizenaar zal na een jaar afwezigheid terugkeren bij het Racing for Holland team van Jan Lammers. Naast Coronel en Lammers zal ook de 20 jarige Val Hillebrand op 15 juni in Le Mans aan de start verschijnen. Hillebrand reed vorig jaar ook al met Lammers op Le Mans en is in de FIA Sportscar series de vaste partner van de Zandvoortse veteraan. Het Racing for Holland team zal net als vorig jaar uitkomen met een Dome-Judd.

Tom was uiteraard blij verheugd met het verzoek van Lammers om weer in te stappen. "Ik heb begin dit jaar gezegd dat ik me volledig op het ETCC programma met BMW wil concentreren, met uitzondering van Le Mans. Le Mans is gewoon fantastisch, daar wil ik echt weer graag rijden. Het team van Stefan Johansson, waarvoor ik vorig jaar reed, heeft dit jaar geen uitnodiging van de Franse organisatie ontvangen. Ik was dan ook blij dat Jan me vorige week belde. Vorig jaar hebben Jan en z'n team bewezen dat ze op de Audi's na de beste auto hebben en het beste semi fabrieksteam zijn. Zeker geen slechte keuze dus, met name ook omdat ik uit de voorgaande jaren nog weet dat de sfeer binnen het team super is. Ik denk dat we met de opgedane ervaring van vorig jaar zeker geen slechte ogen gaan gooien", zo besloot Coronel.

Kijk voor meer info over de 24 uurs race van Le Mans op onze speciale Le Mans pagina. Voor participatie in het Racing for Holland project kunt U meer informatie vinden op de http://www.janlammers.com.
---