Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-03-2002 Persbericht district Maasland

TAS GEROOFD

Op de Nolensstraat in Oss is maandagavond een 74-jarige inwoonster van Oss van haar tas beroofd. De vrouw fietste over de Nolensstraat toen zij een duw kreeg van een onbekende man. Gelijktijdig nam de man de tas van de vrouw weg uit haar fietsmandje. Door de duw verloor de vrouw bijna haar evenwicht, zij raakte niet gewond. In de tas zat een portemonnee met een klein geldbedrag.

ONDER INVLOED

De politie heeft afgelopen nacht op de Bosschebaan in Heesch een 58-jarige automobilist uit die plaats aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.

BEDRIJFSBUS WEG

In de nacht van zondag op maandag is op t Dorp in Heesch een bedrijfsvoertuig gestolen,. Het betrof een rode Mercedes, kenteken 05-VH-NP. De waarde ervan is niet bekend.

CONTROLE AUTOGORDEL

Vanmorgen is tussen 07.30 en 08.30 uur op de Vierhoeksingel in Oss een controle gehouden op het gebruik van de autogordel. Van de veertig gecontroleerde bestuurders reden er negen-tien zonder gordel. Zij kregen proces-verbaal.

AUTO TEGEN VANGRAIL

Een 28-jarige autobestuurder uit Eindhoven botste afgelopen nacht op de A50 in Oss met zijn auto tegen de vangrail. De man liep een lichte hersenschudding op en enkele snijwon-den in zijn gezicht. Hij kon zich de oorzaak van het ongeval niet meer herinneren.

KLAPBAND VEROORZAAKT SCHADE

Een vrachtauto, die bestuurd werd door een 42-jarige bestuurder uit Polen, kreeg maandag-avond op de A50 in Ravenstein een klapband. De restanten van de band kwamen op twee rijbanen te liggen waardoor er vervolgens vijf autos overheen reden. Niemand raakte ge-wond. De autos, waarvan de bestuurders afkomstig waren uit respectievelijk Nijmegen, Nistelrode, Wijchen, Molenhoek en Kaatsheuvel, liepen schade op.