Amsterdam RAI

ISSA/Interclean 2002
26 mrt 2002

Vier innovaties genomineerd voor international interclean innovation award 2002

De jury van de International Interclean Innovation Award 2002 heeft vier nominaties bekend gemaakt. Zij selecteerde uit ruim honderd inzendingen: Legionella preventie van de firma Aquaclean, Challenger cordless range van de firma Walter Broadley, BR 55.60 M walk behind scrubber drier van de firma Kärcher en Afvalwater
Zuiveringsinstallatie van de firma Dibo. Deze vier opvallende innovaties worden geïntroduceerd tijdens de internationale vakbeurs ISSA/INTERCLEAN 2002. De innovatieprijs is een initiatief van het vakblad Service Management en Amsterdam RAI. De winnaar wordt bekend gemaakt op de eerste dag van de tentoonstelling, op dinsdag 14 mei aanstaande in Amsterdam RAI.

Eerdere Award-winnaars
De eerste International Interclean Innovation Award werd uitgereikt in 1996. De firma Von Schrader won toen deze innovatieprijs met de Dolphin Tapijt-reinigingsrobot. In 1998 was de Zwitserse firma Diethelm & Co met de Wetrok Duomatic 550/700 de gelukkige winnaar, in 2000 de Zwitserse firma Diversey Lever met de Taski Combimat Swingo. De juryleden zijn Dick van Zomeren (Service Management), Ton van Leeuwen, Henk van Bekkum (namens board of directors ISSA), Ton van de Riet (NVZ/NIFIM) en Jos van den Berg (Amsterdam RAI).

Kijk op www.issa-interclean.nl
ISSA/INTERCLEAN 2002 vindt plaats van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei in Amsterdam RAI. De tentoonstelling is dagelijks open van 10 tot 17 uur. De toegangsprijs is 12 per persoon, en op uitnodiging gratis. Meer informatie over de ruim 500 deelnemers en de omringende activiteiten zoals seminars en demonstraties is te vinden op www.issa-interclean.nl.

Amsterdam, maart 2002