PRIORITY TELECOM RATIONALISEERT HAAR ORGANISATIE
EN VOERT EEN KOSTENREDUCTIE PROGRAMMA IN

Amsterdam, 28 maart 2002 Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR), maakt bekend dat zij haar organisatie gaat rationaliseren in lijn met haar strategie van beheerste groei gekoppeld aan winstgevendheid, resulterend in een verwachte positieve EBITDA in de tweede helft van 2002 De onderneming voert een kostenreductie programma in om zeker te stellen dat de huidige financiële middelen voldoende zijn om het strategisch plan te financieren in de huidige volatiele marktomstandigheden.

Deze maatregel is het gevolg van de concentratie van de beschikbare middelen op de kerntaken verkoop, levering, klantenservice en facturering. Implementatie van het programma resulteert in een verwachte reductie van 133 arbeidsplaatsen in Nederland gedurende 2002. Er is met de Ondernemingsraad een Sociaal Plan overeengekomen met betrekking tot de afvloeiing van de Nederlandse medewerkers.

Gekoppeld aan de rationalisatie van de organisatie is de onderneming voornemens om de investeringen te limiteren tot investeringen die direct gericht zijn op groei van klanten en op kritieke operationele support sytemen die de efficientie en kwaliteit van de service en levering aan bestaande en nieuwe klanten zal verhogen.

Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt die zich voornamelijk concentreert op haar belangrijke stedelijke markten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high speed internet toegang, private data netwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 7.700 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke en nationale telecommunicatieaanbieders en maakt hierbij optimaal gebruik van haar fijnmazige stedelijke glasvezelnetwerk en haar ervaren lokale salesteams. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam met het symbool "PRIOR". Nieuws en informatie is te vinden op www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Priority Telecom N.V.
Marc Eilering
Manager Corporate Development

Tel: +31(0) 20 778 2760
E-mail: investor.relations@prioritytelecom.com Priority Telecom N.V. Robert-Jean Lousberg
Managing Director Corporate Development &
Strategy
Tel: +31(0) 20 778 8600
E-mail: investor.relations@prioritytelecom.com