FNV

Philips stakingen in Noorden groot succes

Regio Noord - groningen@vc.fnv.nl

In Drachten, Winschoten en Stadskanaal zijn de Philips vestigingen volledig "plat" gegaan. Bestuurder Henk v.d. Wal van FNV Bondgenoten zegt dat bijna 100% van de leden van deze bond zich heeft laten registreren als staker. Ook in Hoogeveen was de deelname aan de werkonderbreking massaal. Vanuit Noord-Nederland een duidelijk signaal aan de Philips directie.

Volledig plat
De acties bij Philips zijn op de noordelijke vestigingen een groot succes geworden. Drachten, Winschoten, Stadskanaal en de oostelijke vestiging Almelo zijn volledig "plat" gegaan. 98% van de leden bij FNV Bondgenoten hebben zich laten inschrijven. Op de vestiging in Hoogeveen heeft bijna het volledige personeel het werk onderbroken voor een bijeenkomst rond de lunchtijd

Duidelijk signaal
Vanuit het Noorden is dus een duidelijk signaal naar de directie van Philips afgegeven. Het personeel laat niet meer met zich sollen. Het personeel wil serieus genomen worden. De boosheid onder het personeel is vooral ontstaan vanuit het gevoel van minachting van de directie naar het personeel toe.

Nadere informatie
Henk v.d. Wal, bestuurder FNV Bondgenoten in Noord-Nederland Tel: 06-51256488.
Henkwal@bg.fnv.nl (E-mail)

Meer nieuws? Ga naar http://www.fnv.nl/noord.