Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geronimo genomineerd voor prestigieuze Computerworld Honors Award

Geronimo Payroll & Benefits wereldwijd enige genomineerde systeem voor personeelsinformatie en salarisservice

Rosmalen, 28 maart 2002 Het Nederlandse Geronimo - Employee Relations Services, innovatieve aanbieder van online personeelsadministratie- en salarisservice, is in de categorie Business & Related Services voorgedragen voor de prestigieuze Computerworld Honors Award. Geronimo is als enige onderneming op het gebied van online personeelsinformatie en salarisservice voorgedragen. Op 7 april aanstaande worden in San Francisco de genomineerden gehuldigd. De software is tevens toegevoegd aan de permanente collectie van het Smithsonian Institute.

Geronimo bevindt zich in goed gezelschap. Tussen de andere genomineerden vinden we namen als Microsoft (.Net), IBM (Wireless network), UPS (Supply Chain Management), Yahoo! (Individual Portals), i2 (Employee Identity Management), Dupont (Chemical Industry Marketplace). Geronimo is één van de drie Nederlandse genomineerden naast The Greenery en Schiphol. Het Computerworld Honors Program is door het Amerikaanse vakblad Computerworld opgericht om ontwikkelingen in de IT branche in kaart te brengen. Ieder jaar selecteert een comité van honderd topmanagers van toonaangevende IT-leveranciers, adviesbureaus en gebruikersorganisaties daartoe de meest baanbrekende toepassingen van IT. Die toepassingen worden nauwkeurig beschreven en online beschikbaar gesteld aan universiteiten, bibliotheken en onderzoeksinstellingen. Daarnaast worden onderscheidingen uitgereikt aan individuen en organisaties uit de hele wereld, die de gemeenschap een stap voorwaarts brengen, door de mogelijkheden van de informatietechnologie te benutten voor hun specifieke vakgebied , aldus Patrick J McGovern voorzitter van het Computerworld Honors Committee en directeur van International Data Group (IDC). Met de voordracht onderstreept het Smithsonian Institute dat Geronimo - Employee Relations Services momenteel Nederlands meest vooruitstrevende aanbieder is van on-line personeelsinformatie en salarisservice.

Doorbraak voor personeelsmanagement

De dringend gewenste individualisering en flexibilisering van arbeidsvoorwaarden hoeft niet langer te blijven hangen op de realisatie. Dankzij Payroll & Benefits kunnen arbeidsvoorwaarden ook daadwerkelijk op maat, met een zeer beperkte tijdsinvestering gerealiseerd worden. Dit brengt bovendien de kosten voor salarisverwerking omlaag . De kracht van Geronimo Payroll & Benefits zit in de werkomgeving voor definitie en beheer van arbeidsvoorwaardelijke regelingen, waardoor eenvoudig klantspecifieke en generieke arbeidsvoorwaarden kunnen worden ingericht.

Over Geronimo

Geronimo Employee Relations Services is een innovatief bedrijf dat zich richt op een traditionele markt, die van de salarisverwerking. Het bedrijf speelt in op de dringende behoefte van ondernemers aan service en software op dit gebied. Geronimo stelt hen met een flexibel personeels- en salarissysteem, Geronimo Payroll & Benefits, in staat om de noodzakelijke en beoogde flexibilisering van arbeid mogelijk te maken. Geronimo is een meerderheidsbelang van Interpolis.

De naam Geronimo is afkomstig van de roemruchte indiaan die streed voor vrijheid. Waar anderen stopten, ging hij onverschrokken door. Ditzelfde geldt voor Geronimo - Employee Relations Services. Een jong en gedreven bedrijf dat de balans heeft gevonden tussen toekomstgerichtheid en vernieuwingsdrang enerzijds en traditie en betrouwbaarheid anderzijds.

Geronimo

Jagersbosstraat 18 Postbus 199 5240 AD Rosmalen

info@geronimoservices.com

W http://www.geronimoservices.com/


---


Ingezonden persbericht