Ingezonden persbericht

Vier Pasen zoals je nog nooit gedaan hebt

De Gemeenschap Emmanuel organiseert in samenwerking met de Maria Geboorte Parochie in Nijmegen van 28-31 maart een Paasdriedaagse voor jongeren van 16 tot 30 jaar.

Pasen is een unieke kans om de kern van het christelijk geloof te beleven. Pasen maakt het doel van Jezus' leven duidelijk. Hiertoe is Hij gekomen. Vanaf het Laatste Avondmaal gaat Hij Zijn gevangenneming en veroordeling tegemoet, de kruisdood en de stilte van het graf, waaruit Hij op Paasmorgen zegevierend zal opstaan. De eeuwen door hebben christenen deze dagen dan ook op een intensieve manier gevierd als het hoogtepunt van het jaar.

Wil je ook ontdekken dat Pasen niet een herinnering is uit lang vervlogen tijden, maar een werkelijkheid voor nu, voor jou? Kom dan naar Nijmegen en vier met een grote groep jongeren het Paasfeest. Het programma biedt volop tijd voor ontspanning en ontmoeting, maar ook de gelegenheid om te luisteren naar de stilte, om tot jezelf te komen en met Jezus de weg van pasen te gaan.

We vieren de liturgie met de Maria Geboorte parochie te Nijmegen. De parochianen zullen ons onderdak bieden: gezelligheid is gegarandeerd. Kom en deel deze belevenis met ons. Je bent van harte welkom.