Bartiméus



* Jaarlijkse Paasmarkt bij Werkplaats Boschwijk
---

Persbericht

Jaarlijkse Paasmarkt bij Werkplaats Boschwijk

Op donderdag 28 maart wordt bij Werkplaats Boschwijk van Bartiméus weer de jaarlijkse Paasmarkt gehouden. De blinde en slechtziende medewerkers van de Sector Arbeid van Bartiméus Doorn verkopen er hun zelfgemaakte artikelen.

De Paasmarkt in Werkplaats Boschwijk is een jaarlijks terugkerend evenement. In voorgaande jaren hebben veel bezoekers uit Doorn en omgeving kennis gemaakt met de 230 medewerkers van alle arbeidsafdelingen van Bartiméus Doorn.
Op de gezellige markt bieden zij producten aan die zij zelf hebben gemaakt of geteeld. Het aanbod varieert van placemats tot houten wijn- of cd-rekken en van zeep tot kleurboeken. Ook is er eetbare waar te koop, zoals verse paaseieren, appeltaart en onbespoten groente en fruit.
Tijdens de markt draait het Rad van Avontuur waarbij leuke prijzen te winnen zijn. In de kantine wordt koffie en thee geschonken en zijn zoete lekkernijen en belegde broodjes verkrijgbaar.

De Paasmarkt van Bartiméus is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Het adres is Bartiméus Werkplaats Boschwijk, Boschwijklaan 44, Boswijk/Doorn.