Gemeente Apeldoorn

Bouw kantorenterras Forumpark van start

Het storten van beton vormt op 28 maart de eerste officiële handeling voor realisatie van het nieuw te bouwen belastingkantoor aan het Stationsplein in Apeldoorn. Dit gebeurt door wethouder Kuijpers, directeur Forumpark Apeldoorn de heer Jaske de heer Jeukens, directeur Rijksgebouwendienst en de heren Eggink en Van Gerven van de Belastingdienst. Hoofdgebruiker van het nieuwe complex is de Motorrijtuigenbelastingdienst, welke nu nog gevestigd is op het complex Walterbosch. De handeling is gepland omstreeks 16.00 uur op het bouwterrein kantorenterras, naast het busstation.

Architectenbureau DKV architecten uit Rotterdam tekent voor het ontwerp van het gebouw. Het Belastingkantoor Stationsplein Apeldoorn omvat circa 13.500 m2 kantooroppervlak. Onder het gebouw komt parkeergelegenheid voor maximaal 109 auto's en 280 fietsen. De oplevering is naar verwachting eind 2003.

De eerstvolgende deelprojecten van het Forumpark die binnenkort van start gaan, zijn de Molendwarsstraat, Molenstraat en de Crescent West. Hier komen appartementen en parkvilla's. Bij de locatie Crescent West komt ook 850 m2 winkels.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer