Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-03-2002

Televisie
FRANS BAUER IN CONCERT
Uitzending donderdag 28 maart
Nederland 2 - 20.55 uur

MUZIEKSPEKTAKEL MET FRANS BAUER

Vorig jaar oktober stond het Rotterdamse Ahoy' zeven dagen lang in het teken van Frans Bauer. De sympathieke Brabantse zanger wist een bomvolle zaal te laten meezingen met zijn overbekende hits en zijn nieuwste nummers. Bij het openingsnummer 'De Luchtballon' vliegt hij over het publiek in een heuse luchtballon. Uiteraard zingt hij de hits 'Op rode rozen vallen tranen', 'Als sterren aan de hemel staan' en 'Een dag uit 1000 dromen'. Ook brengt hij een aantal nieuwe nummers ten gehore en een muzikale verrassing uit Walt Disney's 'The Lion King'.

Ruim 53.000 uitzinnige fans zagen de meest spectaculaire show uit zijn carrière. Het 'Las Vegas-decor', twintig gekostumeerde zangeressen, een perfect uitgekiend licht- en geluidsplan en een groot aantal verrassingen resulteerden in een spektakel. Tien jaar geleden ging Frans nog hoogstpersoonlijk langs de deuren om zijn eerste cd 'Op weg naar het geluk' aan de man te brengen...

In totaal heeft Bauer nu achttien keer in Ahoy' gestaan. De TROS registreerde deze laatste show van de populairste zanger van Nederland en zendt dit op donderdag 28 maart om 21.00 uur uit.