KNWV

DATUM: 28-3-2002

WEDSTRIJDZEILEN - Mercury buitenboordmotoren voor het Olympisch zeilteam KNWV

---

Tijdens de Hiswa 2002 tekende Henk Gemser, technisch directeur KNWV en coach van het Olympisch zeilteam, en de heer Alfons van Eekelen, algemeen directeur van Marine Power Nederland B.V. de overeenkomst tot levering van een negental Mercury buitenboordmotoren. Deze
buitenboordmotoren zullen worden ingezet op begeleidingsboten van het Nationaal Olympisch zeilteam.

Henk Gemser merkte op dat er alleen topprestaties kunnen worden gerealiseerd indien alle omstandigheden optimaal zijn; training faciliteiten en natuurlijk het materiaal waarop je voor meer dan 100% kunt vertrouwen.

Voor het Olympisch zeilteam van de KNWV de reden om voor Mercury buitenboordmotoren te kiezen.

Op de foto; Henk Gemser, technisch directeur KNWV en Alfons van Eekelen algemeen directeur van Marine Power Nederland B.V.

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl