---
Soft Cell lanceert Business Intelligence Fast Track-programma

---
'BI Fast Track-programma' van Soft Cell garandeert operationele rapporteringsomgeving tegen vaste prijs met vaste doorlooptijd
Deurne, 29/03/2002

Soft Cell, leverancier van ERP- en e-business-oplossingen, ontwikkelde voor zijn klanten de 'BI Fast Track', een programma voor functionele business intelligence. De BI Fast Track heeft een standaard doorlooptijd van slechts 2 weken en ook een vaste prijs. Soft Cell zet een operationele rapportering op binnen één functioneel domein van de SCBA- of EFAS-omgeving. Het betreft ondermeer verkoop, aankoop, accounts payable (A/P) en accounts receivable (A/R).

Met de BI Fast Track richt Soft Cell zich zowel naar klanten die reeds business intelligence gebruiken als naar klanten die nog geen gebruik van maken van deze technologie. Soft Cell biedt het Fast Track-programma aan op een technologie onafhankelijke manier. Klanten kunnen zowel voor een oplossing van Business Objects als van Cognos kiezen.

"In tegenstelling tot de klassieke business-intelligenceprojecten waar de leverancier de klant een technische opleiding geeft om de tool te gebruiken, creëert Soft Cell de rapporteringsomgeving voor de klant. Het enige wat we de klant moeten leren, is hoe hij deze omgeving in overeenstemming met zijn behoefte dient te gebruiken als eindgebruiker. Hierbij wordt de input van de klant tot maximaal anderhalve dag beperkt. Momenteel implementeren we het BI Fast Track-programma enkel bij bestaande klanten maar we komen eind april met een initiatief dat ook niet Soft Cell-klanten zal aanspreken", aldus Carl Moons, managing director van Soft Cell.

Wegens groot succes organiseert Soft Cell op 23 en 25 april opnieuw een seminarie voor alle ondernemingen die geïnteresseerd zijn in de toegevoegde waarde van business intelligence.

---
END

---
Over Soft Cell
Soft Cell is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware-oplossingen en diensten voor bedrijven die het beste willen bereiken wat betreft de organisatie en het beheer van hun e-businessmodel. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en heeft meer dan 350 klanten verspreid over Europa, de Verenigde Staten, Afrika, Azië en de Pacific. Dit betekent dat meer dan 1200 administraties uitgerust zijn met ERP- en e-business-oplossingen van Soft Cell. De hoofdzetel van de onderneming is gevestigd te Antwerpen. Andere directe kantoren zijn er in Nederland, Tsjechië en Rusland. Soft Cell telt 130 medewerkers. Voor meer informatie: www.softcell.nl.

Voor meer informatie
Soft Cell NV, Arnaud Faddegon, Lookant 3, 3971 PP Driebergen
Telefoon: 31 343 52 04 04, fax: 31 343 52 00 60 e-mail: arnaud.faddegon@softcell.nl

Journalisten
NewsEngine PR, Sara Buytaert, Paasheuvelweg 26, 1105 BJ Amsterdam.
Telefoon: 31 20 567 21 70, fax: 31 20 567 21 77, e-mail: sara.buytaert@newsenginepr.com
Ref.:SFC0014-1ECAFE