Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-03-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.00 uur

Te hard en onder invloed

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op vrijdagochtend werd omstreeks 02.40 uur een 29-jarige automobilist uit Sloten aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. Agenten zagen de man met hoge snelheid rijden op de Rijksweg A 12. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij gedronken had. Op het bureau blies hij 1.70 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon zijn rijbewijs inleveren.

Laptop weggenomen

ZEIST- Op donderdagochtend werd een 39-jarige man uit Rosmalen beroofd van zijn laptop. De man kwam omstreeks 17.10 uur bij zijn auto welke stond geparkeerd aan de Laan van Vollenhove. De man opende zijn portier om een laptop in zijn auto te leggen. Op dat moment kreeg hij een duwtje, raakte uit zijn evenwicht en liet zijn laptop los. Een nog onbekende jongen pakte de laptop en rende weg. In de buurt stond een andere jongen op een lila/paarskleuring bromfiets en klaar en het duo reed hard weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie Binnensticht, 0900-8844.

Toezicht op sluipverkeer

DE BILT- Op de Bunnikseweg kregen donderdagochtend 3 automobilisten een bekeuring omdat ze de aldaar geldende geslotenverklaring negeerden.